december, 2020

24dec10:3011:15Juleaften og december i kirken10:30 - 11:15

Tid

(Torsdag) 10:30 - 11:15

Om

Nyt om december og jul i Løgumkloster Kirke
Advents- og juletiden står for døren, og i den anledning giver Løgumkloster Menighedsråd en orientering om de særlige forhold, der gælder for gudstjenesterne i Løgumkloster Kirke i år.
I december er der, som i resten af året, ca. et kvarters aftensang alle hverdage kl. 17.30, onsdag med altergang. For at tage lidt forskud på juleglæden, har menighedsrådet sammen med kirkens medarbejdere besluttet, at man i år synger flere julesalmer end sædvanligt til aftensangstjenesterne i december. Også engelske christmas carols vil indgå i de fleste af aftensangene.
Alle decembers almindelige gudstjenester gennemføres som vanligt, men selvfølgelig med hensyntagen til coronaforskrifterne.
Juleaftensdag bliver antallet af gudstjenester udvidet til tre danske gudstjenester kl. hhv. 10.30, kl. 13.00 og kl. 16.30. Desuden er der tysk gudstjeneste kl. 14.30.
Af det netop udsendte kirkeblad fremgår det, at der vil være plads til 200 personer ad gangen, men uden sang. Efterfølgende har man dog besluttet, at der skal kunne synges til julegudstjenesterne, og det betyder derfor, at antallet af deltagere kun kan være 150.
Som et særligt tilbud vil gudstjenesten kl. 13.00 blive livestreamet på kirkens hjemmeside samt på kirkens Facebookside, så de, der enten ikke har mod på at komme i kirken lige for tiden, eller som der desværre ikke vil være plads til ved gudstjenesterne, kan se julegudstjenesten hjemme i stuen og synge med på salmerne der. Der vil foruden you tube-linket til gudstjenesten også på kirkens hjemmeside ligge et link til det salmehæfte, som bruges under gudstjenesterne. Man kan følge gudstjenesten direkte på sin mobil, pc eller på smart TV. Det er muligt at streame gudstjenesten fra kl. 13.00 og resten af dagen den 24. december.
Kirkens medarbejdere og Løgumkloster Menighedsråd håber på den måde at give så mange som muligt en fin juleaftensgudstjeneste, og ellers er der mulighed for at deltage i julens øvrige gudstjenester 1. og 2. juledag, begge dage kl. 10.30.

Læs mere

Menu
Søg
Løgumkloster
Løgumkloster
X