oktober, 2020

29okt14:0016:00Undtagelsen (FilmTorsdag)14:00 - 16:00 Mellemgade 13

Tid

(Torsdag) 14:00 - 16:00

Sted

Den Gamle Biograf Løgumkloster

Mellemgade 13

Om

Voksne 80 kr. / børn 50 kr.
Billetbestilling: tlf./sms: 2129 1913

Beskrivelse:
Vi følger veninderne Iben og Malene, der sammen med to andre kvinder arbejde på Dansk Center for Information om Folkedrab.

Iben har været udsat for en traumatisk oplevelse, og Malene kæmper med alvorlig gigt. Disse problemer bliver dog til småting, da de begge begynder at modtage yderst ubehagelige dødstrusler.

Mistanken falder først på en serbisk krigsforbryder, som de skriver artikler om, men snart indser de, at kollegaen Anne-Lise, som de gennem årene har mobbet dagligt, også kunne stå bag.

Stemningen på kontoret bliver kun værre der fra og snart minder arbejdspladsen mest af alt om de krigszoner, som de har dedikeret deres liv til at skrive om. For er der én ting deres arbejde har lært dem, så er det, at vi ALLE er i stand til at slå ihjel! (Kilde: www.kino.dk)

Spilletid: 1 time og 57 minutter

Anmeldelser:
SOUNDVENUE
Aldrig har et forskningsbibliotek fremstået så uhyggeligt som i Jesper W. Nielsens flotte filmatisering af Christian Jungersens roman ‘Undtagelsen’ fra 2004. De latente intriger og den gryende ondskab sidder tykt i luften allerede fra første thriller-agtige kameratur rundt i Dansk Center for Information om Folkedrab, hvor formidlingen af verdens værste krigsforbrydelser overskygges af tre kollegers avancerede passivaggressive voksenmobning af den fjerde.

Film skal ses i biografen – i Den gamle Biograf Løgumkloster

Læs mere

Menu
Søg
Løgumkloster
Løgumkloster
X