september, 2020

13sep(sep 13)13:0019(sep 19)10:00Vilde vinger og andre naturiagttagelser13:00 - 10:00 (19) Brorsonsvej 2 (map here)

Tid

13 (Søndag) 13:00 - 19 (Lørdag) 10:00

Sted

Løgumkloster Højskole

Brorsonsvej 2 (map here)

Om

Mød naturen i kombination med kunstneriske udfoldelser

Vil du opleve efterårets fantastiske fugletræk, fænomenet Sort Sol samt de store vidder ved Vadehavet – og samtidig udforske, hvordan man kan bearbejde naturiagttagelser kunstnerisk? Så kom og vær med til en uge i naturens tegn, hvor vi kommer tæt på fuglene, landskabet og lokale ”habitater” på en anden og nærværende måde.

Kurset er en kombination mellem foredrag, ekskursioner og værkstedsarbejde, hvor vi prøver at binde kunst, naturbegejstring og kreativ udfoldelse sammen. Vi skal bl.a. opleve Nationalpark Vadehavet, når tusindvis af trækfugle atter har sat kursen mod syd i deres evige bevægelse mellem ynglested, rastepladser og overvintring, samt helt tæt på fænomenet Sort Sol, hvor landets største stæreflokke kan opleves i Tøndermarsken ved solnedgangstid. Mød lokale naturvejledere, en fugletegner og en skovfoged – samt højskolens billedkunstlærer, der vil vejlede dig gennem forskellige øvelser, som kan give dig inspiration til også at bruge naturen som et kreativt mulighedsrum.

Kursets ekskursioner består af kortere eller længere vandreture i forskelligt terræn (mellem 2-7 km). For det fulde udbytte af disse ture forudsættes det, at man er godt gående. Husk at medbring pas/billedlegitimation, da stærene ofte overnatter syd for grænsen. Medbring praktisk udetøj (varmt, vind- og vandtæt), samt gode travesko/støvler og et siddeunderlag/hynde. Hvis det er muligt medbringes en kikkert. Medbring gerne en lille rygsæk og evt. en mindre skitseblok og almindeligt tegnegrej. Alle øvrige materialer til værkstedsarbejdet forefindes på skolen.

Læs mere og tilmeld dig her:
https://www.logumklosterhojskole.dk/kort-kursus-vilde-vinger-og-andre-naturiagttagelser

Læs mere

Menu
Søg
Løgumkloster
Løgumkloster
X