Skolekoncert med Sigurd Barrett/band

mar 14, 2023

Som optakt til Løgumklosters 850-års jubilæum og skolers deltagelse heri fortæller og synger Sigurd Barrett med sit band fra ”Danmarkshistorien”. Sigurd Barrett er af mange kendt som Danmarks store historieformidler for både børn og voksne. Sigurds Danmarkshistorie er en af Sigurds største succeser til dato. Sigurds Danmarkshistorie er for længst blevet en ny klassiker både i skoler og hjem, og mange af sangene synges rundt omkring i landet og kendes af børn og voksne.

Forestillingen d. 17. marts er en intern skolekoncert, hvor alle skoleelever fra 0. – 6. klasse i 6240 Løgumkloster er inviteret. Programmet er tilpasset til Løgumklosters helt unikke historie. Eleverne synger for eksempel med på Sigurd Barretts ”Munkesangen” og ”Man må trække en grænse”.

Sigurd er ubetinget Danmarks familieentertainer nummer ét, og han er en fremragende kunstner og formidler. Mens børnene beskæftiger sig med historien på denne vis, bliver de forberedt på middelaldertemaet, der understøtter fejringen af Løgumkloster 850-års jubilæum.

 

Skrevet af: Matthias Alpen

Menu
Løgumkloster
Løgumkloster