Englændertræf i Løgumkloster

Englændertræffet i Løgumkloster tog sin begyndelse i 2001, hvor træffets initiativtager, Bent Jessen, inviterede ejere af biler med engelsk oprindelse til et hyggeligt træf på Markedspladsen midt i Løgumkloster.
Se invitation 2024+45 22 77 74 39
Englændertræf 2
Englændertræf 3
Englændertræf 4
Englændertræf 5
Englændertræf 6
Englændertræf 7
Englændertræf 8

Englændertræffet i Løgumkloster

Historien bag

Tanken var, at træffet skulle være gratis at deltage i, ligesom der ikke skulle være knyttet løb eller opgaver af forskellig art til træffet. Det handlede om hyggeligt samvær med venner og bekendte, og træffet skulle i princippet blot være den gode “undskyldning” for at få en
køretur og en hyggelig dag med picnic efter behag.
Ud over en hyggelig dag, har det også altid været tradition, at deltagerne fik en lille erindringsgave i form af enten et glas eller krus med årgang og en illustration på. Disse er for mange blevet et samlerobjekt, og der er eksempler på deltagere, som har været til stede ved hvert træf lige siden træffet tog sin begyndelse.
I 2015 bebudede Bent Jessen at han og Ursula ikke ønskede at fortsætte som arrangør af Englændertræffet i Løgumkloster. Arrangementet videreføres nu af Løgumkloster Handels- og Håndværkerforening, som har en arbejdsgruppe til at stå for at arrangere træffet.
Arbejdsgruppen består af medlemmer af følgende veteranbil klubber: Als veteranklub, Tønder Veteranklub og Rootes Danmark samt et medlem fra Løgumkloster Handels- og Håndværkerforenings aktivitetsudvalg. Sidstnævnte repræsentation skyldes også, at handelsstanden igennem næsten alle år, har arrangeret torvedag på markedspladsen i forbindelse med Englændertræffet.

Pladsen åbner kl. 08.00

Lørdag08.00–13.00 ca.

 

Galleri fra træffet

Du kan kontakte Englændertræffet her:

Ena Søndergaard
Telefon: +45 22 77 74 39
Mail: englaendertraef@loegumkloster.dk

 

Kontaktperson

Thomas Nielsen
Mail: alsveteranklub@gmail.com

Lars Juhl – Tønder Veteranklub
Mail: juhle@webspeed.dk  

 

 

Englændertræf 9
Englændertræf 10
Englændertræf 11
Englændertræf 12
Menu
Løgumkloster
Løgumkloster