Den lokale elektriker

Løsninger indenfor alt i EL
Send besked+45 74 74 40 41

Hvad tilbyder vi

Alt i el-arbejde

El-arbejde kommer du ikke uden om. Før eller siden er der brug for at ændre på boligens, firmaets eller boligforeningens el-installationer, ligesom der altid er el-arbejde, som skal udføres i forbindelse med nybyggeri. I alle disse situationer kan TA Elteknik hjælpe. Vi udfører alle former for el-arbejde for både firmaer, landbrug, industrivirksomheder, boligforeninger og byggefirmaer. Læs mere her om, hvad vi kan tilbyde og hvordan i kan hjælpe netop dig.

Ingen kan leve uden elektricitet. Men lige så god en tjener, elektriciteten er, lige så farlig en fjende er den, hvis el-installationerne ikke er udført korrekt. Skal du have den fornødne tryghed omkring el-arbejdet, kræver det en erfaren fagmand, der har et grundigt kendskab til alle former fra el-arbejde lige fra etablering af nye lampesteder i private hjem over opsætning af elektriske installationer i landbrug og erhverv og til programmering og tilpasning af PLC-styring og tilslutning af elektriske maskiner i industrien.

Det er her TA Elteknik kommer ind i billedet.

TA Elteknik 2

TA Elteknik

Hedevej 23
6240 Løgumkloster

 

Kontaktpersoner

Claus Gjelstrup Andersen
Kevin Tygesen

T: 74 74 40 41

 

Åbningstider

Alle Hverdage kl. 07.00-16.00

 

TA Elteknik 3

El-arbejde

Således har vi stor erfaring med :

  • Opsætning af procesudsugningsanlæg tilpasset netop jeres branche
  • Programmering, tilslutning og reparation af PLC-styring i industri og produktion
  • Tilslutning, fejlsøgning og reparation af el-installationer i produktion og industri
  • Etablering af el- og datainstallationer i kontor, industri og produktion
  • Alle former for forefaldende el-arbejde i industri, produktion og kontor
TA Elteknik 3

Ventilation til alle formål

Uanset om du har brug for en ventilationsløsning til jeres værksted, produktion, landbrug eller butik, kan TA Elteknik levere en energioptimeret og effektiv løsning. Vi har stor erfaring med opsætning af ventilation inden for mange forskellige brancher og har særlige løsninger til bl.a. landbrug, automekanikere og autolakerere.

God og effektiv ventilation skaber grundlaget for et godt og sundt indeklima. Det gælder, uanset om der er tale om proces- eller komfortventilation. Med procesudsugning kan giftige dampe og gasser effektivt fjernes fra arbejdsområdet og komfortventilationen sørger for, at mennesker, fødevarer og husdyr har et behageligt miljø at opholde sig i.

TA Elteknik 3

Lad os sikre din varme

Varme er en nødvendighed i et klima som det danske – især om vinteren. Det gælder uanset om der er tale om landbrug, butikker, erhverv, skoler, boligforeninger eller private hjem og uanset om der er tale om traditionelle opvarmningstyper med fossile brændstoffer eller el eller der skal etableres en mere grøn, miljøvenlig opvarmningsform. Det kan TA Elteknik klare – og vi servicerer og rykker også ud og reparere, hvis jeres varmeanlæg svigter.

TA Elteknik 3

Kontakt os allerede i dag

Vi rådgiver og hjælper gerne med at løse dine problemer også selvom du ikke er kunde endnu.

5 + 4 =

Menu
Løgumkloster
Løgumkloster