En udestue designet til dig

Udestuer, terrasseoverdækning, markiser, vinduer og døre
Send besked+45 74 74 36 49

Hvad tilbyder vi

Hos Win-Door udvikler vi løbende nye udestueløsninger for at kunne give dig de bedste tilbud og den bedste rådgivning.

Alle vores udestuer og vinterhaver er tilpasset netop dine ønsker og din boligs byggestil. Med Win-Door er du garanteret en professionel rådgiver og samarbejdspartner, der kan give dig en eksklusiv udvidelse af din bolig, og mulighed for sommer året rundt.

Da vores udestuer produceres og monteres i specialmål, står vores medarbejdere står altid til rådighed, hvis du har spørgsmål eller behov for vejledning. Kontakt Win-Door for et uforpligtende tilbud på din nye udestue.

Win-Door Out-Side 2

Win-Door

Teglgårdsvej 1
6240 Løgumkloster

 

Udstilling

Huset middelfart
hindsgavl allé
5500 Middelfart
åbent alle dage 10.00-17.00

 

Åbningstider:

Mandag08.00–17.00
Tirsdag08.00-17.00
Onsdag08.00-17.00
Torsdag08.00-17.00
Fredag08.00-15.00
LørdagEfter aftale

 

Win-Door Out-Side 3

Udestue - Taget til den isolerede udestue

Så kan det ikke blive meget bedre! Termisk delt konstruktion med Lavenergi sikkerhedsglas eller termotag, som forebygger kondensdryp, og som med fordel kan anvendes sammen med vores WD24 termisk delte skydedøre
Win-Door Out-Side 4

Terrasseoverdækning - Skræddersyet løsninger til dig

Terrasseoverdækningerne produceres i jeres specialmål, således at de nøje passer til jeres husmur, udhæng osv. Med Win-Door er du garanteret en professionel rådgiver og samarbejdspartner, der kan give dig en eksklusiv udvidelse af din bolig. Vores medarbejdere står altid til rådighed ved spørgsmål og vejledning. Kontakt Win-Door for et uforpligtende tilbud på din nye terrasseoverdækning.

Win-Door Out-Side 5

Foldedøre og Skydedøre - Mulighederne er mange

Win-Door tilbyder et bredt udvalg af folde- og skydedøre til alle formål. Drømmer du eksempelvis om at få aflukket din eksisterende terrasseoverdækning med udendørs skydedøre, kan du meget passende tage et kig på vores WD20, WD21, WD24 og WD25 modeller, som spænder fra de helt lette skydedøre med enkeltlagsglas, skydedøre i helglas og den termiske delte WD24 model, som er ideel til vinterhaver. 

Win-Door Out-Side 6

Vinduer & Døre - I alle mål og udgaver

F.eks REHAU Specielt udviklet til det skandinaviske marked tilbyder vi REHAU Nordic Design Plus. Vi kan nu tilbyde de mest energieffektive plast vinduessystemer på markedet. Ved at anvende energiglas opnås en Uw-værdi op til 0,73, hvilket er skelsættende! Vinduer fra REHAU er altid en god løsning

6 + 13 =

Menu
Løgumkloster
Løgumkloster